Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 3.haftasında Fenerbahçe ile karşılaşan Bornova Becker Spor deplasmandan 87 – 61 mağlup ayrıldı.

Yeni transfer Avustralyalı Samantha Lubcke 15 sayı 11 ribaund ile oynarken, Fontenette 14 sayı 4 ribaund 5 asist, takım kaptanı Şaziye İvegin Üner 12 sayı 2 ribaund 3 asist ile maçı tamamladı.

Fenerbahçe Baş Antrenörü Fırat Okul; “Maça biraz kötü başladık. Geçen hafta içinde oynadığımız Avrupa maçının biraz gerginliği vardı yine hücumda. Onun endişesi ile başladık ancak sonradan sayı buldukça daha iştahlı defans yapmaya başladık. İyi bir tempo elde ettik. O tempo ile de istediğimiz averajı yakaladık. Ligde zayıf takım olmadığını gösteren bir tablo bu bence. Biraz dikkatsiz davransak, maçı erken bıraksak maç kafa kafaya gidebilirdi. Her takımda iyi oyuncular iyi yabancılar var. Daha çok çalışıp yola devam edeceğiz. Eksiklerimiz var, eksik oyuncumuz var. Onların da takıma katılımıyla her şey daha güzel olacak diye umuyoruz.” dedi.

Bornova Becker Spor Baş Antrenörü Arda Erçin ise; “Ligde 3.hafta ve oldukça zor bir fikstür. Henüz yabancıları tamamlamadığımız halde eldeki oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Biraz fazla hata yaptık. Daha iyi olabilirdi ama Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Önümüzdeki maçlarda çok daha iyi olacak. Bundan sonra her maçta hedefimiz galibiyet olacak.” diye konuştu.