BKT EuroCup 4. haftasında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Dolomiti Energia Trento takımını ağırladı. Baştan sona Bahçeşehir Koleji üstünlüğüyle süren mücadelede Kırmızı Ejderhalar 110-70lik skorla galip geldi. 



Bahçeşehir Koleji mücadeleye Jaleen Smith, C.J. Massinburg, Axel Bouteille, Tyler Cavanaugh ve Furkan Haltalı beşiyle başlarken konuk ekip Trento; Quinn Ellis, Myles Cale, Andrea Pecchia, Anthony Lamb ve Selom Mawugbe beşiyle sahaya çıktı.

Karşılaşmanın ilk sayıları, isabeti bulan Anthony Lamb’den geldi. C.J. Massinburg ile basketi bulan Bahçeşehir Koleji’ne yanıt yine Anthony Lamb’den geldi. C.J. Massinburg ve Axel Bouteille ile üst üste üçlükler bulan ev sahibi Bahçeşehir Koleji, skoru 9-6’ya getirdi. Karşılıklı basketlerle geçilen bölümde, Axel Bouteille ve Jaleen Smith ile sayıları bulan temsilcimiz 18-16 öne geçti. Bahçeşehir Koleji, ilk çeyreği 26-25 önde tamamladı. 

İkinci çeyreğin ilk sayıları, Mateusz Ponitka ile Bahçeşehir Koleji’nden geldi. Karşılıklı basketlerle geçilen bölümde, son altı buçuk dakikalık bölüme temsilcimizin 36-27 üstünlüğüyle girildi. Tai Odiase ve C.J. Massinburg ile etkili olan Bahçeşehir Koleji, Mateusz Ponitka’nın üçlüğüyle skoru 47-31’e getirdi. Takım olarak müthiş bir hücum performansı ortaya koyan Bahçeşehir Koleji, ilk yarıyı 63-39 önde tamamladı.

İkinci yarıya Şehmus Hazer’in basketiyle başlayan Bahçeşehir Koleji, Tai Odiase ve Axel Bouteille ile sayılarını sürdürdü. Çeyreğin bitimine 5 dakika kala, Bahçeşehir Koleji’nin 73-43’lük üstünlüğüyle molaya gidildi. Jordan Dord ve Anthony Lamb ile etkili olan Trento, farkı azalttı. Furkan Haltalı ve Axel Bouteille ile üst üste basketler bulan Bahçeşehir Koleji, son on dakikalık bölüme 83-55’lik üstünlükle girdi. 

Son çeyrekte de üstün oyununu sürdüren Bahçeşehir Koleji, mücadeleyi kazanarak EuroCup’ta 3/4 yaptı.