2017 – 2018 sezonunda İzmir’i Süper Lig’de temsil edecek olan Bornova Becker Spor’un takım kaptanı Şaziye İvegin Üner, İzmir’in önde gelen kolejlerinden Denge Koleji’ne konuk oldu.

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takım Kaptanı Şaziye İvegin Üner, 2017 – 2018 sezonunda Bornova Becker Spor ile anlaşma sağlamış ve takım kaptanı olmuştu.
Bornova Becker Spor ile Denge Koleji iş birliğinde düzenlenen söyleşiye katılan Üner, yaklaşık 200 çocukla bir araya gelerek hem spor hem basketbol hem de Milli Takım hakkında sohbet etti. Çocuklar tarafından oldukça ilgiyle karşılanan takım kaptanının; günlük hayattaki beslenme şekli, basketbola ne zaman başladığı ve basketbolu bıraktıktan sonra ne yapacağı en merak edilen konular arasındaydı.


Tüm sorulara içtenlikle yanıt veren Şaziye İvegin Üner; çocukluktan itibaren her bireyin spor yapması gerektiğine dikkat çekerek, hedef belirlemenin ve kararlı olmanın öneminden bahsetti. “Çocuklarla ilgili her proje beni her zaman heyecanlandırmıştır. Şu anda sizinle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni yetişen nesiller artık çok bilinçli. Yeterince kararlı olan ve doğru belirlenmiş bir hedefe doğru koşan gençlerimizin başarılı olmaması için hiçbir sebep olamaz. İzmir hem spor hem de sporcu anlamında alt yapısı oldukça kuvvetli bir şehir. Doğru yönlendirme ile bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrasında da bu şehirden çok başarılı isimlerin çıkacağına eminim. Bu sezon formasını giyeceğim İzmir’in Süper Lig’deki temsilcisi Bornova Becker Spor’a hem bu keyifli organizasyon için hem de gençlerimize basketbol konusunda sunduğu fırsatlar için buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Denge Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Kurt ise; “Bornova Becker Spor, kadın basketbolunda yakaladığı başarıdan ziyade kadın haklarına, kadın şiddetine farkındalık yaratmak isteyen, bu amaç uğruna faaliyet gösteren bir kulüp olarak bizi çok etkiledi. Denge Koleji olarak, bizler de toplumsal konulara, çocuklarımızın ve kadınlarımızın bilinçlendirilmesine önem veren bir kurumuz. Dolayısıyla bu kadar anlamlı ve başarılı işler yapan bir oluşumun içinde bulunmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bunun yanı sıra, A Milli Kadın Basketbol Takım Kaptanı Şaziye İvegin Üner’i okulumuzda ağırlamamıza vesile olan Bornova Becker Spor’a bir kez daha teşekkür ediyoruz. Süper Lig’de yanlarındayız.” diye konuştu.