Kulübümüz 2019-2020 sezonu için kadın basketbolunda yeni bir yapılanmaya başlıyor. Bunun ilk adımını İstanbul’da Türkiye Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’ne katılarak atıyoruz.

Bununla beraber ikinci büyük adımımızı da Kadın basketbolunda Altyapımızı oluşturmak için hazırlıyoruz.

İstanbul altyapı liglerinde mücadele edecek, formamızı terletecek ve zamanı geldiğinde yine bizlerin oluşturduğu A takım bünyesinde yer bularak kendisine hedef belirleyeceği, kendisini kanıtlayacağı yeni bir alan yaratarak oyuncularımızın emin adımlarla başarıya doğru ilerlemesini istiyoruz.

Kulübümüz, gerek altyapıda gerekse A takım seviyesinde başarılı olmak için doğru adımlarla yoluna çıkmak üzere olduğunuzu siz değerli basketbol camiasına bildirmekten mutluluk duyarız.

İlk senemizdeki önceliğimiz KBBL takımımızı oluşturmakla beraber 2002-2003 doğumlu sporcularımızın oluşturacağı Genç kız takım kategorisi ile yeni sezona başlamak olacaktır.
Bu doğrultuda bizimle yola çıkmak isteyen, hedefi olan, spor ahlakına önem veren, başarının disiplin ve doğru çalışma ile başarılacağına inanan, gerek spor hayatı ve gerek eğitim hayatının başarı yolunda önemli olduğunu bilen ve düzenli planlama ile her iki kulvarda da başarılı olmak isteyen tüm sporcularımızı bu değerli organizasyona davet ediyoruz.

                                                                                        Albedo Basketbol