Bursa Büyükşehir Belediyespor, basketbolda genç antrenör Gökhan Aşıcı ile yeniden anlaşma sağladı.

Bu sezon Türkiye Kadınlar Baskotbol Ligi’nde play-off oynayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Basketbol takımı, genç antrenör Gökhan Aşıcı ile yeniden anlaştı.

Yeşil-beyazlılarla yeniden anlaşmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden genç çalıştırıcı, “5 sezondur böylesine önemli bir Kulüp’te görev yapmaktan dolayı büyük onur duyuyorum. Buradan Bursa’ya ve Bursa basketboluna hizmet edebilmek gerçekten mutluluk verici. Bursa’da  kadın basketbolunda bir örnek teşkil ediyoruz. Öncelikli amacımız basketbolu tabana yayabilmek. Daha fazla gencimize ulaşmak. Tabi bunlarda elde edeceğimiz başarılarla mümkün. Bunun için çok daha fazla çalışmalıyız. İnşallah bu sezon Bursalı hemşehrilerimizi iyi basketbolla temsil etmek istiyoruz. Bana bir kez daha güvenen değerli yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Dergah Alkan ise “Bursa Büyükşehir Belediyespor olarak yetiştirici bir kulübüz. Gökhan Aşıcı’da burada yetişti ve uzun yıllardır bu kulübe hizmet veriyor. Erken yaşta A takımı devraldı. Onunla beraber son iki sezondur takımımız play-off oynadı. Kendisine güveniyoruz. Geçtiğimiz sezonda yaptığımız hatalardan ders çıkardık. Yeni sezonda daha önemli işler başarmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlk olarak 2014-2015 sezonunda yeşil-beyazlıların yardımcı antrenörü olarak göreve başlayan Gökhan Aşıcı, 2015-2016 sezonunda Bursa ekibinin Bölgesel Lige düşmesinin ardından Baş Antrenörlük görevini devralmıştı.2016-2017 sezonunda takımı yeniden TKBL’ye taşıyan genç antrenör, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında Büyükşehirin Perileri ile play-off’ta mücadele etti.