Bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve kadrosunu tecrübeli oyuncularla güçlendiren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ikinci etap çalışmaları için gittiği Kartepe kampını tamamladı.

Günde çift idman ile kampı sürdürmelerine rağmen oyuncularının çalışma arzusunun kendilerini mutlu ettiğini dile getiren yeşil-beyazlıların genç baş antrenörü Gökhan Aşıcı kampın oyuncuların kaynaşması ve çalışma motivasyonu açısından da faydalı geçtiğini söyledi.

Kampın ardından hazırlık maçları oynayacaklarını ve hemen akabinde de Türkiye Kupası’nda mücadele edeceklerini belirten genç teknik adam, sezon öncesi oynayacakları hazırlık karşılaşmaları ve kupa maçlarında iyi sonuçlar alarak lige daha motive başlamak istediklerini söyledi.

Kartepe kampında, Baş Antrenör Gökhan Aşıcı nezaretinde teknik ve taktik çalışmaların yanı sıra fiziksel olarak iyi yükleme yaptıklarını belirten yeşil-beyazlıların tecrübeli oyuncusu Dilek Dedeoğlu, yapılan bu çalışmaların meyvelerini Türkiye Kupası öncesi İzmit’te yapılacak hazırlık turnuvasında n itibaren toplayacaklarını belirtirken, yeşil-beyazlıların başarılı oyun kurucusu Burcu Erbaş’da yorucu olmasına rağmen, takımın hırsı sayesinde kampın keyifli bir hale geldiğini söylerken, bir sezon aradan sonra yeniden yeşil-beyazlılara transfer olan Zeynep Şahin’de bu yorucu geçen kampın faydalarını sezonun başlangıcından itibaren olum yönde göreceklerini belirtti.

Satık’tan Tatlı Sürpriz

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Büyükşehirin perilerinin kamp yaptığı otele gelerek antrenmanı Teknik Menajer İsmail Doğrutekin ile birlikte takip etti. Antrenman sonrası sporculara tatlı ikram eden İlhan Satık, Baş Antrenör Gökhan Aşıcı ve Yardımcı Antrenör İlker Kırbaş’tan da çalışmalar hakkında bilgi aldı.