Gemlik’in uluslararası firmalarından IAG, 2022-2023 sezonunda da Akran Gemlik’e sponsorluk desteği vermeye devam edecek.

International Armored Group CEO'su Dr. Anton Svetoslavov Stefov ve Genel Müdürü Alper Alpay ile yapılan görüşmeler doğrultusunda sponsorluk sözleşmesi yenilenirken, Dr. Anton Svetoslavov Stefov, Akran Gemlik’in Bursa’yı Türkiye Basketbol Ligi’nde temsil edecek olması ve Tofaş Spor Kulübü ile yapılan ortak proje sonucunda gençlere şans vermeleri nedeniyle kulübe desteklerini sürdürmeyi istediklerini belirterek, “Özellikle alt yapılara ve gençlere verdikleri önem bizi ayrıca memnun ediyor. Bundan sonraki süreçte de Akran Gemlik Basketbol Kulübü’ne destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Akran Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut da “International Armored Group CEO'su Dr. Anton Svetoslavov’a ve Genel Müdür Alper Alpay’a destekleri için teşekkür ederiz. Bu destek ve Gemlik gençliği adına yapılan bu yatırım çok önemli. IAG markasını 2022-2023 sezonunda da gururla taşıyacağımızın bilinmesini isteriz.” dedi.