2021-2022 sezonunda FIBA Avrupa Kupası’nı kazanarak Türkiye’ye erkek basketbolda tarihinin yedinci Avrupa şampiyonluğunu getiren Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, zaferini Kemerburgaz’da yer alan BAU Future Campus’te, beş binden fazla Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları çalışanının katıldığı ve sanatçı Yalın’ın da sahne aldığı muhteşem bir festivalle kutladı.


FIBA Avrupa Kupası’nda şampiyonluğa ulaşarak, ING Basketbol Süper Ligi’nde de play-off’ta yer alarak tarihinin en başarılı sezonunu geçiren Kırmızı Ejderhalar, sezon finalini dev bir kutlamayla yaptı. Bahçeşehir Koleji, Uğur Okulları ve Bahçeşehir Üniversitesi’nin tüm çalışanları ve paydaşlarıyla BAU Future Campus’te buluşan takım, festival alanına üstü açık otobüsle giriş yaptı ve ardından kupa seremonisi sahnede bir kez daha tekrarlandı.



Ardından sahne alan Yalın’ın, gönüllere kazınmış birbirinden güzel şarkılarıyla sporcular ve çalışanlar gönüllerince eğlendiler.



Çifte Kutlama
Türk basketbolunu Avrupa arenasında başarıyla temsil eden bir başka kulüp olan Anadolu Efes’in Turkish Airlines EuroLeague şampiyonluk haberi Yalın sahnedeyken geldi ve bu zafer de festival alanında coşkuyla kutlandı. Hep birlikte kutlanan bu çifte zafer, geceyi unutulmaz kıldı.

Gece, konserin ardından devam eden DJ performansı ve ışık şovuyla tamamlandı.