Bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TBL)'de mücadele edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Basketbol takımı yeni sezon açılışını düzenlenen yemekle yaptı.

Mudanya yolu üzerinde bulunan Örnek Et Restoran'da düzenlenen yemeğe Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Basketbol Şube Sorumlusu Cemal Vardar, Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın, Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz, Voleybol-Basketbol İdari Menajeri Sabri Can, Basketbol Teknik Menajeri İsmail Doğrutekin, Baş Antrenör Gökhan Aşıcı, Yardımcı Antrenör İlker Kırbaş ve sporcular katıldı.

Keyifli geçen organizasyonda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık sporculara sakatlıksız ve başarılı bir sezon geçirmelerini dilerken, Basketbol Şube Sorumlusu Cemal Vardar'da geçen sene başarılı bir sezon geçirerek yeniden TBL'ye yükseldiklerinin altını çizerken takıma yeni katılan sporcuların da takıma büyük katkı sağlayacaklarını belirtti.

Teknik ekip ve sporculara güvenlerinin tam olduğunun da dile getiren Vardar, bu sezon keyifle izlenebilecek bir takım oluşturduklarının altını çizerken sporculara yeni sezonda başarılar diledi.

Yemeğin ardından hatıra fotoğrafı çektiren periler, düzenlenen organizasyon için yönetim kuruluna teşekkür etti.