TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 5. haftasında deplasmanda Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya gelecek. 23 Ekim Cumartesi günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Tivibu Spor’dan canlı yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi 5. hafta mücadelesinde TOFAŞ, Bahçeşehir Koleji’ne konuk oluyor. Lige Türk Telekom ve Büyükçekmece galibiyetleriyle başlayan, ardından deplasmanda Darüşşafaka Basketbol’a kaybeden Mavi Yeşilliler, evinde oynadığı Petkimspor maçını kazanarak moral bulmuştu. Bu çıkışını İstanbul deplasmanında da sürdürmeyi hedefleyen Bursa temsilcisinde eksik oyuncu bulunmazken, geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, 2 mağlubiyeti bulunan Bahçeşehir Koleji, Beşiktaş ve Galatasaray maçlarını kazanırken, Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe Beko karşılaşmalarını kaybetti. Hafta içinde FIBA Europe Cup’ta Yunanistan deplasmanında oynadığı Iraklis maçını 63-64 kazanan Bahçeşehir Koleji’nde uzun oyuncular Ben Bentil ve Devin Williams’ın sakatlıkları bulunuyor.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.30’da başlayacak ve Tivibu Spor 2’den canlı olarak ekranlara gelecek.

TOFAŞ Basketbol Takımı, bu maçın ardından ligin 6. haftasında 31 Ekim Pazar günü saat 20.15’te sahasında Anadolu Efes ile kozlarını paylaşacak. Mavi Yeşilliler, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde F Grubu 3. hafta mücadelesinde ise 26 Ekim Salı günü SIG Strasbourg’a konuk olacak.