Ligin normal sezonunu dördüncü sırada bitiren TOFAŞ Basketbol Takımı, saha avantajıyla girdiği play-off çeyrek finalinde beşinci sıradaki Beşiktaş Icrypex ile kozlarını paylaşacak. İlk maç 14 Mayıs’ta Bursa’da, ikinci maç 16 Mayıs’ta İstanbul’da oynanacak.



ING Basketbol Süper Ligi’nde 2020-2021 sezonu play-off eşleşmeleri belirlendi. Ligin 30 haftalık normal sezon bölümünü 19 galibiyet-11 mağlubiyet ile dördüncü sırada tamamlayan TOFAŞ, saha avantajıyla girdiği play-off çeyrek finalinde beşinci sıradaki Beşiktaş Icrypex ile eşleşti. İki galibiyete ulaşan tarafın yarı finale yükseleceği çeyrek final serisinde ilk maç 14 Mayıs Cuma günü saat 20.15’te Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda; ikinci maç ise 16 Mayıs Pazar günü saat 20.15’te Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanacak. Seride eşitlik halinde son 4’e kalacak takımı belirleyecek üçüncü maç ise 18 Mayıs Salı günü Bursa’da yapılacak.

TOFAŞ Basketbol Takımı bu turu geçmesi halinde play-off yarı finalinde Anadolu Efes-Gaziantep Basketbol eşleşmesinin kazananıyla karşı karşıya gelecek.

Play-off çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde;

(1) Anadolu Efes - (8) Gaziantep Basketbol
(2) Fenerbahçe Beko - (7) Darüşşafaka Tekfen
(3) Pınar Karşıyaka - (6) Türk Telekom
(4) TOFAŞ - (5) Beşiktaş Icrypex

TOFAŞ’ın play-off çeyrek final maç programı şu şekilde;

1. MAÇ – 14 Mayıs Cuma / 20.15
Tofaş – Beşiktaş Icrypex

2. MAÇ – 16 Mayıs Pazar / 20.15
Beşiktaş Icrypex – Tofaş

** Gerekmesi halinde **

3. MAÇ – 18 Mayıs Salı / **.**
Tofaş – Beşiktaş Icrypex