Türkiye Basketbol Ligi'nde 25. hafta mücadelesi olan Semt77 Yalovaspor maçı, Yalova takımında görülen Covid vakaları nedeniyle ertelenmişti. TBF tarafından verilen kararla 21.04.2021 Çarşamba günü oynanması planlanan maç ile temsilcimiz Balıkesir Büyükşehir Belediyespor eksik maçını da tamamlamış olacak.

Oynadıkları 26 maçtan 15 galibiyet 11 mağlubiyet çıkaran iki takımdan, yeşil-mavililer ilk oynanan müsabakayı kazandığı için 8. Yalovaspor ise 9. sırada yer alıyor.

Semt77 Yalovaspor karşısında kulüp yönetimi ve Arda Vekiloğlu’nun aldığı ortak karar ile kadro dışı bırakılan İzzet Türkyılmaz ve Myles Mack forma giyemeyecek. Sakatlıktan dönerek takımile çalışmalarını sürdüren Berkay Genç’in ise Yalovaspor karşısında oynaması bekleniyor.

Takımımız oyuncularından 10 numaralı formayı terleten Tuğberk Gedikli Yalovaspor maçı hakkında; “Mental olarak çok zor 2 hafta geçirdik. Yine 2 maç oynayacağımız bir haftaya daha giriyoruz. Yoğun antrenman-maç temposuna ayak uyduramadığımız maçlar oynadık art arda. Bu beklenmedik mağlubiyetler için taraftarımızdan özür dilerim. O anları geri getiremeyiz. Önümüzde yine playoff potasını çok etkileyecek zor bir fikstür var. Çıkarabildiğimiz kadar galibiyet çıkarıp, üzerimizdeki ölü toprağını atmak istiyoruz. Umarım bu maçı kazanarak buna başlayacağız.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

21.04.2021 Çarşamba günü saat 15:00’da 90.Yıl Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma TBF Tv’nin Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.