Türkiye Basketbol Ligi heyecanı 26. hafta müsabakaları ile hız kesmeden devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ligdeki en güçlü rakibi Merkezefendi Denizli Basket takımı ile Kurtdereli’de karşı karşıya geliyor.

TBL’nin en güçlü iki kadrosunun mücadelesinde Sigortam.Net mağlubiyeti ile liderlikle arasındaki farkı 1 maça çıkaran temsilcimiz, bu maçı kazanırsa şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atmış olacak. Rakibimiz Denizli temsilcisi ise son 10 maçını kazanarak yükselişine hız kesmeden devam ediyor. Bu kıyasıya rekabeti kimin kazanacağı ise tüm basketbolseverler tarafından merakla beklenmekte. Bu karşılaşmada Berkay Genç’ten forma giyip giyemeyeceği hala belirsizliğini korurken, Berkay haricinde herhangi bir eksiğimizin bulunmaması sevindirici bir haber.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un Bahamalı uzunu Zane Knowles Denizli maçı hakkında “Evimizde aldığımız son mağlubiyetin telafisi olabilecek nitelikte bir maç. Çok uzun süredir bu maça konsantreyim. Sırf ben değil hatta tüm takım bu zorlu maçı iple çekiyordu. Bu maçı kazanarak hedefimizin ne olduğunu bir kez daha hatırlamak, hatırlatmak ve kanıtlamak istiyoruz. Evet rakibimiz ligin bizimle birlikte en güçlü kadrosu. Evet çok formdalar. Fakat buna hazır bir şekilde onları bekliyor olacağız.” açıklamalarında bulundu.

12.04.2021 Pazartesi günü saat 17:00’da Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanacak dev karşılaşma, TRT Spor 2 ekranlarından TRT tecrübesi ile sizlerle buluşacak.