Türkiye Basketbol Ligi 22.hafta müsabakaları ile hız kesmeden devam ediyor. Temsilcimiz Balıkesir Büyükşehir Belediyespor takımı, Kurtdereli Spor Salonu'nda   Mamak Belediyesi ile karşılaşacak. Maçın bir diğer can alıcı noktası ise TRT Spor 2 ekranlarından maç keyfini TRT kalitesi ile takip edebilecek olmamız.

Ligde oynadığımız 21 maçta 13 galibiyet 8 mağlubiyet alarak 2. sırada yer alırken, rakibimiz Mamak Belediyesi ise oynadığı 21 maçın 12'sini kazanarak 6. sırada yer alıyor.

Takımımızın 22 numaralı formasını taşıyan Hamit Sezaver Mamak Belediyesi maçı hakkında “Karşımızda çok enerjik bir rakip var bu hafta. 3 galibiyetlik seri ile geliyorlar ve moralleri oldukça yüksek. Geçen hafta kaybettiğimiz maçın artçılarını hafta içi yaptığımız idmanlarda bıraktık. Önümüzde çok önemli maçlar ve çok önemli rakipler var. Kayıplara takılı kalamayız. Bu maça da full konsantrasyon ile kazanma odaklı çıkacağız. Evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. Daha doğrusu artık maç kaybetmek istemiyoruz. Mamak maçı ile birlikte tekrardan yükselişe geçmek istiyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

15.03.2021 Pazartesi günü saat 18:00’da Kurtdereli Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma, TRT Spor 2 ekranlarından naklen izlenebilecek.