TOFAŞ Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. hafta erteleme maçında 12 Ocak Salı günü Fransa’da JDA Dijon ile kozlarını paylaşacak. Palais des Sport J.M. Geoffroy’de Türkiye saatiyle 22.30’da başlayacak karşılaşma Tivibu Spor’dan canlı yayınlanacak.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda tur şansını sürdüren TOFAŞ, JDA Dijon ile deplasmanda kritik bir maça çıkıyor. Sahasında aldığı Keravnos galibiyetiyle galibiyet sayısını 2’ye çıkararak tur şansını son 2 maça taşıyan Mavi Yeşilliler, 4. hafta erteleme mücadelesinde Fransız temsilcisi JDA Dijon’a konuk olacak. Rakibiyle evinde oynadığı karşılaşmayı uzatmada 81-87 kaybeden Bursa ekibi, rakibi karşısında alacağı en az 7 sayı farklı galibiyetle son maçlar öncesi ikinci sıraya yükselecek. Daha önce takımda yaşanan covid-19 vakaları nedeniyle ertelemeli oynanacak mücadele öncesinde TOFAŞ Basketbol Takımı, ligde ve Avrupa’da oynadığı son 4 maçı kazanarak çıkışını sürdürürken, Fransız ekibi ise BCL’de aldığı 94-54’lük ERA Nymburk yenilgisinden sonra hafta sonunda Nanterre 92 ile oynadığı Fransa Kupası karşılaşmasını 79-65 kazanmayı başarmıştı.

Mavi Yeşilli kafile bugün sabah saatlerinde İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan kalkacak tarifeli uçak ile Lyon’a uçacak ve buradan karayoluyla Dijon’a geçecek. TOFAŞ Basketbol Takımı, karşılaşma öncesinde Palais des Sport J.M. Geoffroy’de gerçekleştireceği antrenmanlarla maç hazırlıklarını tamamlayacak.

12 Ocak Salı günü Palais des Sport J.M. Geoffroy’de oynanacak karşılaşma Türkiye saatiyle 22.30’da başlayacak ve müsabaka Tivibu Spor’dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Bursa ekibi, B Grubu’ndaki son maçını ise 19 Ocak 2021 tarihinde deplasmanda ERA Nymburk ile oynayacak.