Gemlik Basketbol Kulübü 2017/2018 sezonunda mücadele edeceği Türkiye Basketbol 2 ligi için çalışmalarına ara vermeden başladı.

Türkiye basketbol federasyonun 22 Temmuz’da yayınladığı bildiri ile TB2L katılmak isteyen takımların şartları yerine getirmesi koşulu ile lige alınacağı belirten yazıdaki şartları yerine getiren Gemlik ekibi TB2L katılmaya hak kazandı.

Federasyonun 22 Temmuz’ da Yayınladığı bildiri ile “TB2L Liginde 2017-2018 sezonunda mevcut takımlara ilave olarak yer almak için Federasyonumuz tarafından belirlenmiş kriterler dahilinde yapılan başvurulan incelenmiş ve başta istenen teminat mektubu sunulması olmak üzere koşullara uygun olan kulüpler lige alınmıştır.”  Lige alınan Gemlik Basketbol Kulübü çalışmalara başladı.

İlk olarak Antrenör Fatih ELBAŞ ile anlaşan Yeşil- Beyazlı ekip 2016-2017 sezonunda kadrosunda bulunan Gökhan Şenol, Mert Yavi ve Cihan Hafızoğlu ile tekrar yola devam dedi. Dış transfere hız veren Gemlik ekibi Trabzonspor alt yapısında yetişen Kamer Mani ‘yi kadrosuna katarak güçlü bir kadro yapısı için 7 Ağustos Pazartesi günü başlayacak antrenmanlara kadar sonuçlandırmayı hedefliyor.

Gemlik’te olmaktan Mutlu olduğunu dile getiren Mani ‘’2017/2018 sezonunda önemli isler yaparak Gemlik Basketbolu en üst sıralara taşıyacağını belirti. Kamer Mani geçtiğimiz sezon EBB liginde ortalama 10 sayı 4,5 ribaunt ve 4 asist ile oynadı.