TOFAŞ Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında deplasmanda oynayacağı JDA Dijon mücadelesi için yarın Fransa’ya gidecek.

FIBA Basketball Champions League’de 16 Aralık Çarşamba günü deplasmanda Fransız temsilcisi JDA Dijon ile kozlarını paylaşacak olan TOFAŞ, bu maç öncesi Bursa’daki hazırlıklarını noktaladı. Mustafa V. Koç Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda kuvvet ve kondisyon antrenmanı sonrası şut idmanı gerçekleştiren Mavi Yeşilliler, yarın sabah saatlerinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak tarifeli uçak ile önce Lyon’a, buradan da karayoluyla Dijon’a geçecek. Bursa ekibi, maç öncesinde Palais des Sport J.M. Geoffroy’de gerçekleştireceği antrenmanlar ile müsabaka için hazırlıklarını tamamlayacak. JDA Dijon ile TOFAŞ arasındaki mücadele 16 Aralık Çarşamba günü Türkiye saatiyle 20.00’de başlayacak.

Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda geride kalan 3 haftada 1 galibiyet-2 mağlubiyet alan TOFAŞ Basketbol Takımı, grupta üçüncü sırada bulunuyor. İlk 2 sırada yer alan takımların üst tura yükseleceği grupta liderlik koltuğunda oturan JDA Dijon’un ise 3 galibiyeti bulunuyor.