Türkiye Basketbol Ligi’nde 7.haftaya girilirken 1 maç eksiği (GCT Düzce) bulunan, ligdeki temsilcimiz Balıkesir Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Mamak Belediyesi Basketbol takımı ile karşılaşıyor. Haftaiçi oynadığı çekişmeli Finalspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılan temsilcimiz (71-68) Mamak deplasmanına moralli gidiyor.

Ligde oynadığı 5 maçta 3 Galibiyet ve 2 Mağlubiyetlik karneye sahip takımımızın rakibi ise 6 maçta 2 Galibiyet 4 Mağlubiyet aldı.  Son sürat idman ve maç temposuna rağmen oyuncuların sergilediği mücadele ile göz dolduran takımımız, bu karşılaşmada Tuğberk Gedikli’den yararlanamayacak.

Geçen hafta son çeyrekte art arda yaptığı 1 top çalma 2 üçlük basket ile maçın seyrini değiştiren Batuhan Dikmen maç hakkında “Şu an yoğun bir dönemden geçiyoruz. Final maçının ilk yarısında da görüleceği üzere takım biraz yorgundu. Ve kendimizi tam sahaya yansıtamadık. Ama devre arasında ve sahada herkesin birbirini motive etmesi ve hocamızın bize verdiği güven ile bu zorlu dönemecide alnımızın akı ile dönmeyi başardık. Önümüzde yine çok önemli bir viraj var. Önemli bir deplasman maçı.  Moralliyiz ve kenetlenmiş durumdayız. Bu maçı da alıp firesiz ilerlemek istiyoruz.” açıklamalarında bulundu.

29.11.2020 Pazar günü saat:15:00’da Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma TBF Tv’nin Youtube sayfasından naklen takip edilebilecek.