Türkiye Basketbol Ligi’nde şehrimizi temsil eden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı ertelenmiş 2. Lig maçı olan Finalspor ile Kurtdereli’de karşı karşıya geliyor. Temsilcimiz son oynadığı Samsunspor karşılaşmasında sahadan 86-74 mağlup ayrılmıştı.

Covid 19 nedeni ile erteleme maçlarını haftaiçi oynayan Balıkesir BŞB. yoğun fikstüründen mümkün olduğu kadar maç kazanarak çıkmayı hedefliyor. Geçirilen 14 günlük periyodun 2. Karşılaşması olan Finalspor’a karşı Cemal Nalga ve İzzet Türkyılmaz’dan bu maçta da yararlanamayacak olan BŞB.’de başka eksik bulunmaması sevindirici bir detay. Samsunspor karşılaşmasının ardından idmanlarına Cumartesi günü start veren takımımız kendi evinde oynayacağı ikinci maçına da bu karşılaşmayla çıkmış olacak.

Takımımızda 2. Sezonunu geçiren Myles Mack maç hakkında “Geçmişe takılıp kalamayız. Önümüzde uzun bir fikstür var. Bazı maçlar kaybedince bile kazanılmış gibi oluyor. Bunu maç sonrası yaptığımız idmanlarda çok net görebiliyorum. Herkes o hırsını laçkalaştırmadan tüm odaklanması ile bu karşılaşmaya kenetlendi. Dediğim gibi önümüzde daha uzun bir sezon var ve bizim hedefimiz gayet net.” açıklamalarında bulundu.

25.11.2020 Çarşamba günü 18:00’da Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanacak olan Finalspor müsabakası TBF Tv’nin Youtube kanalından naklen yayınlanacak.