TOFAŞ Basketbol Takımı, ING Basketbol Süper Ligi 4. haftasında 17 Ekim Cumartesi günü sahasında Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 17.30’da başlayacak mücadele Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, 4. hafta mücadelesinde İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka ile evinde önemli bir maça çıkıyor. Sezona Bahçeşehir Koleji yenilgisiyle başlasa da üst üste oynadığı Büyükçekmece Basketbol ve HDI Sigorta Afyon Belediye maçlarını kazanmayı başaran Mavi Yeşilliler, sahasındaki maçtan da galibiyetle ayrılarak seriyi 3 maça çıkarmayı hedeflerken, Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 17.30’da başlayacak mücadele pandemi tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanacak. Karşılaşma Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Ufuk Sarıca idaresindeki Pınar Karşıyaka ise ligin geride kalan 3 haftasında evinde oynadığı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ve Petkimspor maçlarını kazanırken, deplasmanda Gaziantep Basketbol’a mağlup olmuştu.

Ligde 17 Ekim Cumartesi günü Pınar Karşıyaka ile 76. kez kozlarını paylaşacak olan TOFAŞ Basketbol Takımı, rakibiyle daha önce oynadığı 75 maçta 43 galibiyet alırken, 32 maçı kaybetti.