TOFAŞ Basketbol Takımı, ING Basketbol Süper Ligi 3. haftasında deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyesi’ne konuk olacak. 11 Ekim Pazar günü saat 15.15’te oynanacak mücadele Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, ligin 3. haftasında deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediye ile karşı karşıya geliyor. Sezona Bahçeşehir Koleji mağlubiyetiyle başlayan, 2. haftada sahasında Büyükçekmece Basketbol’u 94-85 mağlup etmeyi başaran Mavi Yeşilliler, bu sezonki ilk deplasman galibiyetine Afyon’da imza atmayı hedeflerken, Can Sevim idaresindeki ev sahibi Afyon Belediyespor ise Gaziantep Basketbol ve Petkimspor galibiyetleriyle sezona 2’de 2 yaparak başladı. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.15’te başlayacak ve Tivibu Spor 2’den canlı olarak ekranlara gelecek.

TOFAŞ ile Afyon Belediyespor 11 Ekim Pazar günü oynanacak maç ile birlikte resmi maçlarda 5. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan maçlarda Mavi Yeşilliler, rakibine karşı 3 galibiyet alırken; 1 maçtan ise mağlubiyetle ayrılmıştı. İki takım arasında geçen yıl oynanan maçlarda Bursa ekibi deplasmanda 73-84; sahasında ise 79-71 kazanmayı başarmıştı.