Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında BŞB Adana Basketbol ile oynadığı maçtaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Nesibe Aydın Basketbol Takımı, kendi sahasında Çukurova Basketbol ile oynadığı maçı 69-58 kazanarak, süper ligin ikinci haftasında da hız kesmedi.



Sezonun ikinci haftasında Çukurova Basketbol’u evinde ağırlayan Nesibe Aydın Basketbol Takımı, yabancı yıldızlarının takıma sağladığı uyum ve Türk oyuncuların skora katkısıyla, rakibi karşısında üstün bir performans sergiledi. Temponun hiç düşmediği maçta 69 sayı, 38 ribaunt ve 19 asistlik takım performansı, başkentin iddialı ekibine galibiyet getirdi.

Maç sonunda yaptığı açıklamada, yabancı transferlerin takımla olan uyumundan memnun olduğunu belirten Nesibe Aydın Basketbol Takımı Başkanı Mirkan Aydın; “Bugün galibiyetten daha önemlisi, oyuncularımızın iyi bir mücadele sergilemesiydi. Takım ruhunu sahaya yansıtmamız, kazanmamızdaki en önemli faktör oldu. Elde ettikleri galibiyet için oyuncularımız ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren Pazar günü oynayacağımız Fenerbahçe maçına konsantre olacağız. İnanıyorum ki ligin ilk iki maçında olduğu gibi Fenerbahçe maçından da galibiyetle döneceğiz.” dedi.