Türkiye Basketbol Ligi'nde şehrimizi temsil eden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı dün müsabakaların oynanacağı Kartepe Tesislerine giriş yaptı. Covid-19 salgını yüzünden sadece 3 hazırlık maçına çıkabilmiş olmasına rağmen, maça gayet konsantre ve istekli görünen Balıkesir ekibi, şehrine kupayla birlikte dönüş yapmak istiyor. Kupanın iddialı isimlerinden olan ve favoriler arasında gösterilen Balıkesir BŞB. bugün kupadaki ilk sınavını veriyor.

Maç hakkında demeç veren takım kaptanı İsmail Çevik "Malum sebeplerden ötürü çok fazla hazırlık maçı yapamadık. Ama idmanlarımızın sertliği ve istekliliği, maç temposunu aratmayacak şiddetteydi. Hepimiz evlere kapandığımız sırada parkeleri fazlasıyla özlemişiz. Bunu çok net görebildim. Biz bu kupaya güzel hazırlandık. Bir amacımız, bir hedefimiz var. Kupayı alıp Balıkesir'e götürmek istiyoruz. Ama asıl amacımız keyifli ve sakatlıksız bir kupa geçirip, lige firesiz başlamak." şeklinde konuştu.

Mamak Belediyesi ile bugün (04.10.2020 Pazar) 18:00'da karşılaşacak olan takımımızda eksik oyuncu olmaması yüzleri güldüren en önemli ayrıntı olarak göze çarpıyor. Oynanacak maç TBF Tv'nin Youtube kanalından naklen yayınlanacak.