Kulübümüzün eski oyuncularından Caner Topaloğlu, antrenörlük kariyerine TOFAŞ'ta başlayacak. Caner Topaloğlu, hem A Takım teknik ekibimizde, hem BGL Genç Takım staffımızda çalışmalarda bulunacak.

Basketbola 1999 yılında Ülkerspor altyapısında başlayan, 2015-2018 yılları arasında TOFAŞ Basketbol Takımımızın formasını giyen Caner Topaloğlu, Temmuz 2020’de 21 yıllık oyunculuk kariyerini noktalamıştı. Antrenörlük kararı alarak saha çizgilerinin dışına çıkan Topaloğlu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 4. Kademe Antrenörlük Kursunu başarıyla tamamlarken, B Kategori Antrenörlük Belgesi almaya hak kazandı.

Antrenörlük kariyerinin ilk adımlarını kulübümüzde atacak olan Caner Topaloğlu’na bir kez daha TOFAŞ ailesine hoş geldin diyor, yeni kariyerinde başarılar diliyoruz.

CANER TOPALOĞLU KİMDİR?

17 Nisan 1985 doğumlu Caner Topaloğlu, basketbola Ülkerspor altyapısında başladı. Milli takımlarda da çeşitli yaş kategorilerinde 74 kez görev yapan Topaloğlu, oyunculuk kariyerinde sırasıyla Büyük Kolej, Banvit, Galatasaray Cafe Crown, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımlarında oynadı. 2015-2016 Sezonu başında ise TOFAŞ kadrosuna dahil olan Topaloğlu, 2 buçuk yıl kulüp formamızı giydikten sonra Ocak 2018’de Galatasaray Odeabank’a kiralandı. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve son olarak Finalspor formaları giyen Caner Topaloğlu, Temmuz 2020’de basketbolu bırakma kararı aldı.

Bahçeşehir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan Topaloğlu, antrenörlük için eğitimlerine başlarken, 4. Kademe Antrenör Kursu’nu da başarıyla tamamlayarak B Kategori Antrenörlük Belgesi almaya hak kazandı.