Bugün resmen göreve başlayan Urla Gençlik Genel Menajeri Yalçın Erciyes takım antremanına giderek sporcu ve teknik kadro ile görüşüp bundan sonraki süreçte zirve yarışına ortak olacaklarını bunun için ne gerekiyorsa yapılacağını bildirerek ekibe yeni dönemde başarılar diledi.

Urla Gençlik spor kulübünde göreve başlayan Genel Menajer Yalçın Erciyes yaptığı açıklamada; “Yıllardır kadın basketboluna yatırım yapmışi Kadın Basketbolunun İzmir’de lokomotifi olan ve birçok başarılara imza atmış Basketbol şehri Urla’da görev yapmaktan onur duyacağım, beni bu göreve beni layık gören başta Kulüp Başkanımız Ercan Gül’e ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum.

Urla bir basketbol şehridir, her maçında salonu dolduran taraftarlarımıza eski yılarda olduğu gibi süper lig heycanını yaşatmak için bugünden itibaren burdayız, gerek tenik kadromuz gerekse sporcularımız hepsi çok kalekterli çalışkan sorumluluğunun bilincinde olan insanlar, bundan sonraki süreçte şehir, taraftar, yönetim ve takımı bir bütün halinde hedeflerimize emin adımlar ile ilerlemek istiyoruz. Yıllar önce olduğu gibi Yine Yeni Yeniden diyerek Urla’ya kupalar getirmek için çok çalışacağız.