Lokman Hekim Fethiye, Türkiye Basketbol Liginin 21. haftasında çıktığı Manisa deplasmanından 78 – 86’lik net bir galibiyetle döndü. Haftaya girerken averajla Lokman Hekim Fethiye önünde lig lideri olan Petkim ise Balıkesir’e deplasmanda kaybedince Lokman Hekim Fethiye puan farkıyla zirveye oturdu.
Konuya ilişkin görüşlerini açıklayan Lokman Hekim Fethiye başantrenörü Alkım Ay şunları söyledi:


“Geçen hafta içinde yaptığım bir açıklamada bu ligde herkesin herkesi her yerde yenebileceğini söylemiştim. Bunu dedikten hemen sonra lig lideri Petkim Balıkesir’de hiç beklenmedik bir yenilgi aldı. Zaten maç maç gittiğimizi sürekli söylüyoruz. Bu söylemimizde ne kadar haklı olduğumuzu bu haftasonu bir kez daha gördük.

Gerçekten takım olarak yüreğimizle oynuyoruz. Bizi evimizde yalnız bırakmayan muhteşem taraftarlarımız bu haftasonu Manisa’ya da gelerek müthiş destek verdiler. Pek çok Süper Lig takımı boş salonlara oynarken biz deplasmana bile taraftarımızla gidiyoruz. Onlara destekleri için bu hafta da çok teşekkür ediyoruz. Artık normal sezon için sadece 9 maçımız kaldı. Bunlardan 4 tanesini Fethiye’de oynayacağız. İçerde ya da dışarda her maç çok önemli ve taraftarlarımızı bu haftasonu evimizde oynayacağımız Samsun maçına da bekliyoruz.”