Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO Kadın Basketbol takımı  TKBL 12. Haftasında konuk ettiği Fenebahçe Gelişim’i 113-67 mağlup ederek  üst üste üçüncü galibiyetini aldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şahin Başol Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan yeşil-beyazlılar üst üste bulduğu sayılarla farkı açarken  Fenerbahçe’nin hücumlarında ortaya koyduğu agresif savunmayla rakibe farkı etme şansı tanımadı ve ilk çeyreği 25-13 önde kapattı. Maçın ikinci çeyreğinde de pota altında  Monique Oliver ve Candide ile etkili olan Bursa ekibi farkı 21 sayıya kadar çıkarırken soyunma odasına 56-35 önde girdi.

Maçın ikinci yarısında da oyun disiplininden kopmayan  Bursa Büyükşehir Belediyespor BUDO , konuk Fenerbahçe Gelişim’in farkı azaltma çabalarına hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla engel olurken İstanbul ekibinin umutlarını kırdı ve üçüncü çeyreği 90-49 geçtiği maçı 113-67’lik skorla galibiyetle  tamamladı.

Bu sonucun ardından play-off iddasını kuvvetlendiren Bursa Büyükşehir  Belediyespor BUDO Kadın Basketbol takımı TKBL 13.haftasında 17 Aralık Pazar günü saat 14:00’da İzmir deplasmanında Urla Belediyesi’ne konuk olacak.