Türkiye Basketbol Ligi 19.Hafta mücadelesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor  Kurtdereli Spor Salonu’nda Lokman Hekim Fethiye Belediye’yi  ağırlayacak. Şampiyonluk favorilerinden olan Fethiye Belediye karşısında kendi sahasında kaybetmek istemeyen Balıkesir BŞB bu maçı kazanıp tekrardan yükselişe geçmeyi hedefliyor.

Sezon içerisinde sakatlık sorunları ile mücadele eden Balıkesir temsilcisi bu karşılaşmada da İsmail Çevik’ten yararlanamayacak. Mahmut Can Çetin, Soykan Yıkılmaz sezonu kapatan oyuncular arasında yer alırken, İsmail Çevik ‘in 1-2 hafta içerisinde sahaları geri dönmesi bekleniyor.  Fethiye 14-4’lük serisi ile 2.sırada yer alırken, Balıkesir BŞB son 5 maçtan galibiyet çıkaramayıp 9-9 ile 10. sırada bulunuyor. BŞB’nin genç oyuncusu Mertcan Solkol, Fethiye maçı hakkında ‘’ Zor bir mücadele olacağına eminiz. Ama sahada savaşmaktan asla vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğiz de. Kendi evimizde Fethiye maçını kazanıp tekrardan yükselişe geçmek istiyoruz.  Tüm hafta bu maça konsantre olduk ve takım olarak idmanlarımızın sertliği ve kalitesini ne kadar yukarı çekebiliriz ona çalıştık. Taraftarlarımızın da desteği ile kendi evimizde bu zor maçı kazanmak istiyoruz. 5 Mağlubiyetlik serimizi bizi destekleyen taraftarımıza unutturmayı amaçlıyoruz.’’ açıklamalarında bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un, Lokman Hekim Fethiye Belediye ile oynayacağı 15.02.2020 Cumartesi tarihli 19. Hafta karşılaşması, TBF Tv’nin Youtube hesabından canlı yayınlanacak.