TOFAŞ Basketbol Takımı, 7Days EuroCup altıncı haftasında 6 Kasım Çarşamba günü Fransa’da Limoges CSP’yle kozlarını paylaşacak. Karşılaşma Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak ve S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak.

7Days EuroCup B Grubu 6. hafta mücadelesinde TOFAŞ, deplasmanda Limoges CSP’yle karşı karşıya geliyor. Grupta geride kalan 5 haftada 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak averajla üçüncü sırada yer alan Mavi Yeşilliler, Lokomotiv Kuban deplasmanındaki zaferin ardından yeni bir dış saha galibiyetine daha imza atmak isterken, Bursa ekibinde yaşadığı sakatlık sonrası tedavisi süren ve Fransa’ya götürülmeyen Berkan Durmaz kadroda yer almayacak. 6 Kasım Çarşamba günü Palais Des Sports De Beaublanc’de oynanacak karşılaşma Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak ve S Sport Plus’tan canlı olarak ekranlara gelecek. Müsabakayı Slovenya’dan Sasa Pukl, Litvanya’dan Arturas Sukys ve Rusya’dan Artem Lavrukhin hakem üçlüsü yönetecek.

Eurocup’ta geride kalan 5 haftada 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alan TOFAŞ Basketbol Takımı, B Grubu’nda averajla 3. sırada yer alırken; Mavi Yeşillilerin Fransız rakibi Limoges CSP ise grupta 1 galibiyet, 4 mağlubiyetle beşinci sırada bulunuyor. İki takım arasında Bursa’da oynanan maçı ise TOFAŞ, 84-71 kazanmıştı.